Wij heten u van harte welkom

De Haas RVS is uw adres op het gebied van roestvaststaal jacht- en scheepsbeslag, speciaalbouw en producten tbv de bouwsector. Ook als particulier bent u van harte welkom!

Naast het vertrouwde maatwerk in rvs, aluminium, messing en brons kunt u nu ook bij ons terecht voor standaard items. In ons online toonruimte vindt u zowel jacht- en scheepsprodukten als bouwprodukten die in eigen fabriek worden vervaardigd. Met een groeiend aanbod van mooie en degelijke producten hopen we u nu en in de toekomst te verrassen.

Wij willen u ervan overtuigen dat ons vakmanschap breed inzetbaar is en u van dienst kan zijn in maatwerk, seriebouw en reparaties van de bovengenoemde metalen. Door de samenwerking met enkele bedrijven uit de regio biedt DE HAAS het volledige gamma aan moderne bewerkingen waardoor elke productie methode mogelijk is om tot het juiste eindresultaat te komen. Daarnaast beheersen wij het oude ambacht van metaalbewerken waardoor klassiek en modern elkaar doorkruisen binnen de muren van DE HAAS RVS en ongelooflijke combinaties opleveren.

DSC_3571ok bDaag de ambachtslieden van DE HAAS uit en kom met uw eigen ontwerp van uw jachtbeslag zodat wij u verder kunnen helpen met advies en productie. Schets uw eigen meubilair in grove lijnen zodat wij u verder kunnen helpen met een strak product als resultaat ! Treed binnen en creëer samen met ons datgene wat u wenst!

DE HAAS ontwerpt, creëert en levert!
Bram de Haas